top of page

Navigator

Direction for change for the better good

Een toekomstbestendig businessmodel dat duurzame impact concreet en financierbaar maakt.

Schermafbeelding Beeld NAV juiste kleur 2022-07-19 om 16.40.15.png

Van strategie

naar implementatie

Doen. Want daarmee realiseer je impact. Wij begeleiden organisaties hands-on naar een toekomstbestendig businessmodel dat duurzame impact identificeert, financiert en realiseerbaar maakt. Met een maatwerk traject helpen we jouw organisatie verder.

Met het duurzaam verrijken van je koers verhoog je de implementatiekracht met passende financiële oplossingen. Daarbij worden klanten, medewerkers, financiers en investeerders actief betrokken. Met een passende financiering koerst jouw organisatie naar een duurzaam business model. 

 

Investeerders, DGA's, bestuurders en toezichthouders kijken in toenemende mate naar duurzame kansen en risico's. Goodberries biedt een eigen ESG (Environmental Social Governmental) due diligence aanpak met een helder overzicht om waardecreatie te realiseren en risico's te mitigeren. Voor jou als bedrijf en voor je belangrijkste stakeholders.

 (INTERIM) 
TRAJECTEN

 

ESG DUE DILIGENCE en 
ESG STRATEGY

SUSTAINABLE FINANCE 

Onze aanpak

Schermafbeelding GB nav ENG 2022-07-19 om 16.10.48.png

Resultaat

Een toekomstbestendig businessmodel dat duurzame impact versnelt en meetbaar maakt. Met passende doelen, data en financiële oplossingen voor nu en in de toekomst.  

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

bottom of page