top of page
Image by Johannes Plenio

Over ons

There are goodberries in everything,

that’s how the change gets in.

Waarom goodberries?

Wij zijn goodberries gestart vanuit de motivatie dat er veel kansen liggen voor het verduurzamen van bedrijven, maar dat het niet snel genoeg gaat. Wij helpen bedrijven “goodberries” - kansen- te duiden, te vermenigvuldigen en te versnellen in hun eigen context. Geen dikke rapporten, maar strategische visie met authentieke ‘doe kracht’. Als wij klaar zijn, gaat de organisatie verder. Dat is pas duurzaam.

Goodberries & UN Global Compact

Vanaf 2023 zullen wij periodiek rapporteren hoe wij als goodberries samen met onze klanten vooruitgang hebben geboekt op de onderstaande 6 SDG's.Als onderdeel van onze missie om duurzaam en verantwoord te ondernemen, neemt Goodberries sinds februari 2024 deel aan het United Nations Global Compact. Dit betekent dat wij ons gecommitteerd hebben aan de Tien Principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding. Vanaf 2025 zullen wij onze vooruitgang op deze thema’s hier gaan rapporteren.

Endorser-Logo_solid_blue_RGB.png

Goodberries & Sustainable Development Goals (SDG's)

Goodberries heeft ruime ervaring in de voedingsmiddelensector, de duurzame vastgoedwereld, de energietransitie, met investeerders en in de (financiële) dienstverlening. Dit hebben wij doorvertaald naar de SDG's van de Verenigde Naties waar wij met onze klanten de grootste bijdrage aan leveren.

Vanaf 2023 zullen wij periodiek rapporteren hoe wij als goodberries samen met onze klanten vooruitgang hebben geboekt op de onderstaande 6 SDG's. 

Zonnepanelen
E_SDG_PRINT-07.jpg
Appels in een winkel
E_SDG_PRINT-12.jpg
Ontwerpen op een Tablet
E_SDG_PRINT-08.jpg
Forest
E_SDG_PRINT-13.jpg
gemeenschaps tuin
E_SDG_PRINT-11.jpg
High fives
E_SDG_PRINT-17.jpg

Janneke, Alain, Ivo & Val

Ook bij Goodberries aan de slag? 

Kijk eens op:

bottom of page