top of page

Klantervaringen

Graag maken wij jullie deelgenoot van een aantal opdrachtgevers van Goodberries. Van bedrijven waar blijvend duurzame impact is gerealiseerd en waar duurzaamheid onderdeel is geworden van de bedrijfsvoering tot impact investeerders waar positieve impact centraal staat.

DLL

“Our collaboration with Goodberries resulted in effective interim support of our comprehensive sustainability agenda, and the development of strategic emission reduction plans for several asset classes. Furthermore, Goodberries facilitated insightful executive sustainability training sessions for our Executive Board and member community ranging from risk, finance to the commercial domains. Their commitment, deliverables, and personalized approach clearly was more than in line with our expectations. A true partner in driving positive sustainable impact in the financial industry.” 

 

- Carlo van Kemenade – CEO

DLL_Logo_Descriptor_Blue_RGB_1200dpi.jpg

DLL is een internationale vendor finance organisatie met een portfolio van meer dan EUR 42 miljard in beheer. Het bedrijf, opgericht in 1969 en het hoofdkantoor in Eindhoven, biedt op activa gebaseerde financieringsoplossingen in de sectoren agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie, kantoorapparatuur en technologie. 

Board Company

logo_moerkpetroleum (002).png

Met meer dan 5.000 opgeleide commissarissen en toezichthouders in Scandinavië en de Benelux heeft Board Company een stevige positie. We blijven ons publiek graag informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ESG / CSRD.

“Als Board Company werken wij nauw samen met kennispartners, die hun expertise op vakkundig niveau met ons publiek kunnen delen. En we vonden een goede kennispartner in Goodberries. Hun uitgebreide ervaring, vakkennis, en prettige presentatiestijl vielen direct in de smaak bij onze deelnemers. Tijdens onze evenementen weten ze op heldere wijze het complexe ESG- en CSRD-spectrum uit te leggen en alle vragen van ons publiek te beantwoorden. 
 
Janneke en Alain brengen verfrissende en waardevolle inzichten, waarvan we weten dat RvC- / RvT-leden die meenemen naar de bestuurskamer.”

Inge Weima - Executive Coordinator

Enstall 

We zijn ondersteund door het goodberries team (Alain Cracau in samenwerking met Wouter van 't Hoff) tijdens ons Sustainalytics beoordelingsproces van juli tot september 2023. Het team van goodberries heeft consequent blijk gegeven van sterke projectmanagement-vaardigheden, een proactieve aanpak, integriteit en flexibiliteit. Daarmee hebben ze een grote rol gespeeld bij het begeleiden van het proces.

 

Alain en Wouter anticiperen actief op mogelijke uitdagingen en pakken deze aan. Hun proactieve benadering in de communicatie met onze organisatie en de ratingteams heeft gezorgd voor een vlotte samenwerking. De bereidheid van het team van goodberries om een ​​stap verder te gaan en initiatief te nemen, is echt waardevol. Het hele proces voelde als een echte teamprestatie in deze belangrijke fase van onze groei." 

Steyn Verschoof – VP Sustainability (global)

Enstall_PrimaryLogo_ForestGreen_NoBG.png

Enstall is actief op de belangrijkste markten voor installaties voor zonne-energie op daken in de Verenigde Staten en Europa. Enstall  is door installateurs en voor installateurs opgericht met de wereldwijde schaal die nodig is om montageoplossingen voor zonne-energie aan te bieden voor elk type dak.

ANWB Verzekeren
& Unigarant

unigarant-logo.png

ANWB en verzekeringstak Unigarant

"We hebben ruim 8 maanden met Goodberries samengewerkt en we zijn enorme stappen vooruitgegaan in de opzet van Duurzaamheid binnen onze organisatie. Een hele fijne samenwerking, die voor ons als directie en bedrijf koersbepalend en inspirerend is geweest. De organisatie staat nu en het stokje is vakkundig en vloeiend overgedragen aan de interne opvolger. Blij met de keuze voor Goodberries. Het heeft ANWB Verzekeren en Unigarant veel gebracht!"

Ivonne van den Heuvel - Directie

Menken Orlando

"Na een "Eye Opener" sessie met een brede groep collega's binnen Menken Orlando zijn we samen met Goodberries aan de slag gegaan met de duurzaamheidsstrategie en CSRD implementatie van het bedrijf. Van een dubbele materialiteitsanalyse en stakeholdergespreken naar vertaling in beleid en strategie."
 

Reacties na de "Eye opener" sessie:

“Wat hebben we veel bereikt in één dag! Gaaf! Ik ben blij dat we hier nu aandacht voor hebben gehad” 
“Het onderwerp is tot leven gekomen”

Directieteam Menken Orlando

Menken Orlando.png

Menken Orlando is een internationaal opererend familiebedrijf met een lange traditie. Ze ontwikkelen en leveren innovatieve foodconcepten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa.

Shift Invest

Shift.png

Shift Invest is een toonaangevend venture capital impact fund dat investeert in innovatieve bedrijven met een significante positieve duurzame impact of met een aantoonbaar potentieel.

Goodberries werkt nauw samen met Shift invest en is betrokken als chairman in de Impact Committee en adviseert het fondsmanagement over de impact analyse, hoe de impact te meten, te monitoren en waar mogelijk te versnellen. 

Shift Invest heeft in het verleden geïnvesteerd in bedrijven als VandeBron, Protix en Meatless en is als investeerder betrokken bij tal van bedrijven met een positieve impact.

Bieze Food Group

“In vijf dagdelen heeft Goodberries onze directie meegenomen in de CSRD-regelgeving en de onderliggende standaarden. Door theorie te combineren met veel praktijkvoorbeelden worden de onderwerpen uit CSRD geduid en hebben we gezien dat er veel raakvlakken zijn met de strategie die we voeren en ook waar verbeterpunten liggen. Deze inzichten helpen ons om duurzame onderwerpen te integreren in de bedrijfsvoering en het ondernemerschap, waardoor we niet alleen voldoen aan de wettelijke verplichtingen, maar ook bouwen aan een duurzame(re) toekomst! De komende periode gaan we samen met Goodberries aan de slag om onze duurzaamheidsstrategie en de bijbehorende implementatie van CSRD verder vorm te geven.”

bieze.png

Bieze Food Group is een groep van bedrijven die samenwerken binnen de foodbranche. Bieze Food Group is gespecialiseerd in verse levensmiddelen en opereert door heel Europa.

Ariza

ariza-logo.png

“Janneke en Alain hebben in korte tijd, op actieve wijze een nieuwe koers neergezet. Geen standaard verhaal. Verhelderend met actieve werkvormen, weten zij relevantie te brengen in het duurzame ecosysteem waarin wij opereren. Met concreet resultaat, voor ons een compleet nieuwe ervaring. Nu kunnen we dit omzetten in passende financiering om onze ambities waar te maken”

Ariza is een familiebedrijf en gespecialiseerd internationaal leverancier in verwerkte biologische fruit en groenten producten.

bottom of page